VadeVi
Farré-Garriga treu un cava commemoratiu de la Portalada de Ripoll

El Celler Farré-Garriga de Sils (La Selva) ha tret el mercat una tirada exclusiva de 3000 ampolles del seu cava brut natural amb plaques commemoratives de la Portalada de Ripoll.

Hi ha en marxa una iniciativa que pretén que la Portalada del monstir de Ripoll sigui declarada Patrimoni Mundial per la Unesco. I aquest cava, que s’ha fet a iniciativa de l’Ajuntament de Ripoll, vol ser una eina de promoció.

S’han fet dues plaques, una amb la imatge de la Portalada i l’altra amb el logo de la candidatura a Patrimoni Mundial de la UNESCO. I s’ha preparat un text per la contraetiqueta per explicar el que ha portat a l’elaboracio d’aquesta tirada.

“La Portalada de Ripoll, (segle XII) és una peça extraordinària, referent indiscutible del romànic, adossada a la façana del Monestir benedictí de Santa Maria (Segle XI), candidata a figurar dins la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO. El programa iconogràfic és un dels mes rics i complexos de tot el romànic europeu amb petites instantànies de la Bíblia, la història i també la vida quotidiana”.">

L’empresa ha preparat 3000 ampolles de cava que es comercialitzen arreu de Catalunya, tret de Barcelona ciutat que no hi tenen distribuïdor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa