VadeVi
CaixaBank col·laborarà en la internacionalització del vi
  • CA
CaixaBank i la Federación Española del Vino
Juan Alcaraz de CaixaBank i Miquel Torres de la Federación Española del Vino en el moment de signar el conveni de col·laboració

!--akiadsense-->

CaixaBank i la Federació Espanyola del Vi, la FEV, han renovat la seva col·laboració per promoure la competitivitat en el sector del vi a tot l’estat. En vitud d’aquest acord, l’entitat financera ajudarà a impulsar la internacionalització dels vins de l’estat i posarà a la seva disposició una cartea exclusiva de productes i serveis. A més, els membres d ela FEV podran assistir a les jornades AgroBank que periòdicament organitza CaixaBank per analitzar i debatre temes d’interès pel sector.

L’acord signat entre el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el president de la FEV, Miguel A. Torres profunditza, a més, amb l’objectiu compartit de contribuir a crear i generar noves oportunitats pel conjunt del sector. Alcaraz assegura que així “es dona continuitat al suport de l’entitat al sector vitivinícola sobretot a través de la línia de negoci AgroBank que treballa també per la internacionalització del vi”.

Per la seva part, Torres ha destacat que amb la renovació del conveni “es converteixen en aliats per seguir treballant en la millora de la competitivitat dels cellers”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa