VadeVi
Neix la Festa de la Floració a la Carretera del Vi
  • CA

El proper divendres 25 de maig, La Carretera del Vi celebrarà la primera edició de La Festa de la Floració, un esdeveniment on descobrir tot el què pot oferir la ruta, a través d’una gran mostra enoturística dels 13 cellers que conformen la <em”>wine road</em”>, seguida d’un sopar i un final de festa amb música en directe i DJ’s, tot sempre acompanyat dels millors vins i caves. Els jardins del celler Torre del Veguer, a Sant Pere de Ribes, seran el marc que acollirà la primera edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi, que serà itinerant i cada any se celebrarà en un celler diferent.

Des de les set del vespre fins a la una de la matinada, els visitants podran gaudir d’un esdeveniment d’alt nivell, amb una estètica molt cuidada, i on es donarà la benvinguda a una de les èpoques més espectaculars del món vitivinícola: la floració de la vinya.

Showroom enoturístic en un jardí singular

La festa s’iniciarà amb un <em”>showroom</em”> dels 13 cellers de La Carretera del Vi –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges–, on es podran degustar els seus millors vins i caves i alhora conèixer de primera mà totes les seves activitats enoturístiques. Paral·lelament, es desenvoluparan un gran nombre d’activitats al llarg dels jardins i la finca de Torre del Veguer.

Des de visites al celler, passejades amb <em”>segway</em”>, <em”>photocalls</em”>, <em”>beauty corner</em”> o descobrir els vehicles elèctrics de La Carretera del Vi, entre d’altres activitats, tot amenitzat amb la música en directe del grup Nameless del Taller de Músics de Barcelona. Amb un <em”>dresscode</em”> que indica portar una peça de roba blanca als assistents, els jardins estaran decorats per l’ocasió, amb zones <em”>chill-out</em”> i racons <em”>lounge</em”> per gaudir, amb una copa de vi, de la primavera al Penedès.

Nit de festa amb el vi com a protagonista

El <em”>showroom</em”> donarà pas a un gran sopar-còctel a càrrec de Cal Blay. Totes les propostes gastronòmiques es maridaran amb una barra conjunta de vins i caves dels cellers de La Carretera del Vi, i s’acompanyarà de música <em”>chill-out</em”> per gaudir de la posta de sol amb les vinyes del Garraf i el mar de taló de fons. Acabat el sopar, començarà la darrera part de la festa, amb la sessió del reconegut DJ John Jacobsen(ex Pacha Ibiza) que allargarà la festa fins a la matinada, sempre acompanyats dels millors vins i caves de La Carretera del Vi.

Per assistir a l’acte, cal adquirir les entrades a través de la plataforma Time Out, o directament en els cellers de La Carretera del Vi. El preu és de 60 euros. A més a més, l’organització dóna l’opció a arribar-hi amb autobús des de Barcelona, incrementanten 5 euros l’entrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa