VadeVi
Neix la Festa de la Floració a la Carretera del Vi

El proper divendres 25 de maig, La Carretera del Vi celebrarà la primera edició de La Festa de la Floració, un esdeveniment on descobrir tot el què pot oferir la ruta, a través d’una gran mostra enoturística dels 13 cellers que conformen la <em”>wine road</em”>, seguida d’un sopar i un final de festa amb música en directe i DJ’s, tot sempre acompanyat dels millors vins i caves. Els jardins del celler Torre del Veguer, a Sant Pere de Ribes, seran el marc que acollirà la primera edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi, que serà itinerant i cada any se celebrarà en un celler diferent.

Des de les set del vespre fins a la una de la matinada, els visitants podran gaudir d’un esdeveniment d’alt nivell, amb una estètica molt cuidada, i on es donarà la benvinguda a una de les èpoques més espectaculars del món vitivinícola: la floració de la vinya.

Showroom enoturístic en un jardí singular

La festa s’iniciarà amb un <em”>showroom</em”> dels 13 cellers de La Carretera del Vi –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges–, on es podran degustar els seus millors vins i caves i alhora conèixer de primera mà totes les seves activitats enoturístiques. Paral·lelament, es desenvoluparan un gran nombre d’activitats al llarg dels jardins i la finca de Torre del Veguer.

Des de visites al celler, passejades amb <em”>segway</em”>, <em”>photocalls</em”>, <em”>beauty corner</em”> o descobrir els vehicles elèctrics de La Carretera del Vi, entre d’altres activitats, tot amenitzat amb la música en directe del grup Nameless del Taller de Músics de Barcelona. Amb un <em”>dresscode</em”> que indica portar una peça de roba blanca als assistents, els jardins estaran decorats per l’ocasió, amb zones <em”>chill-out</em”> i racons <em”>lounge</em”> per gaudir, amb una copa de vi, de la primavera al Penedès.

Nit de festa amb el vi com a protagonista

El <em”>showroom</em”> donarà pas a un gran sopar-còctel a càrrec de Cal Blay. Totes les propostes gastronòmiques es maridaran amb una barra conjunta de vins i caves dels cellers de La Carretera del Vi, i s’acompanyarà de música <em”>chill-out</em”> per gaudir de la posta de sol amb les vinyes del Garraf i el mar de taló de fons. Acabat el sopar, començarà la darrera part de la festa, amb la sessió del reconegut DJ John Jacobsen(ex Pacha Ibiza) que allargarà la festa fins a la matinada, sempre acompanyats dels millors vins i caves de La Carretera del Vi.

Per assistir a l’acte, cal adquirir les entrades a través de la plataforma Time Out, o directament en els cellers de La Carretera del Vi. El preu és de 60 euros. A més a més, l’organització dóna l’opció a arribar-hi amb autobús des de Barcelona, incrementanten 5 euros l’entrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa