VadeVi
La Festa Major de Barcelona s’omple de vi català
Un moment de la inauguració de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya
Un moment de la inauguració de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya | Nerea Rodríguez

!--akiadsense-->

El Moll de la Marina acull des d’aquest divendres la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya. La inauguració oficial va anar a càrrec d’Empar Moliner com a pregonera d’aquest esdeveniment, però també va comptar amb la presència del vice president de la Generalitat i responsable d’Economia, Pere Aragonès, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i el director de l’Incavi, Salvador Puig.

Aragonés va recordar la importància que el sector del vi té per l’economia catalana “tal com avalen les xifres d’exportació del vi català que arriba fins a un 45% de la producció”, assegurava. Però a més afegia, que “el vi no és només economia, sinó que té una transversalitat excepcional perquè també és territori, i cultura”.

La titular d’Agricultura per la seva banda, va remarcar la trascendència de que una mostra com aquesta sigui present a la capital de Catalunya durant la seva Festa Major “el vi català es fa arreu del territori però l’Àrea Metropolitana és la més poblada del nostre país i és capdal que el nostre vi també hi sigui. El vi és festa i precisament per això és important que la Mostra de vins hagi tornar a la Mercè”.

La 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya es fa per primera vegada al Moll de la Marina
La 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya es fa per primera vegada al Moll de la Marina | M.R.F.

!--akiadsense-->

Si bé alguns dels 55 cellers que participen a la mostra Han expressat els seus dubtes sobre la nova ubicació perquè el Moll de la Marina no és una zona de pas, des de l’Incavi creuen que “també és l’oportunitat per acostar potser un públic més jove tenint en compte el nou emplaçament”, explicava el seu director Salvador Puig.

Des d’aquest divendres i fins dilluns la Mostra estarà oberta des de les 10h fins a les 21h hores amb el mateix procediment que anys anteriors. Un lloguer de copa i a través de tiquets es podran tastar diversos vins de totes les denominacions d’origen catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa