VadeVi
Festa d’aniversari i sopar solidari a can Vallformosa
  • CA

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del Grup Vallformosa que el divendres 10 de juliol arribarà a la setena edició, coincidint enguany amb el 150è aniversari com a viticultors. El President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, presidirà l’acte on també es farà la presentació pública de la nova Fundació Vallformosa.

Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir ara farà set anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert per finançar els següents projectes:

– Finançar el projecte de pantalles informatives de l’ICO. L’Institut Català d’Oncologia es planteja crear un canal de comunicació pels pacients i familiars amb Pantalles Comunicatives instal·lades a diferents punts dels espais ICO, que facilitarà l’accés a la informació i fomentarà l’educació en salut. Els objectius d’aquest projecte són oferir una informació més directa i variada, la possibilitat de realitzar una educació per a la salut que arribi a tots els pacients i familiars de l’ICO, crear un hospital més amable, entreteniment i la reducció del consum de paper.

– Finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert.

Les activitats del 7è Sopar Solidari s’iniciaran a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe. A continuació, es faran els parlaments de les autoritats i se servirà el sopar de gala. El presentador de l’acte serà el periodista de RAC1, Joan Maria Pou. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa amb Derrumband.

Els tiquets per assistir a l’acte s’han esgotat, però queda oberta l’opció de fer donatius a fila zero trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a [email protected].


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa