El proper dia 18 de juny, el celler Canals & Munné, de Sant Sadurní d’Anoia, organitza una gran festa Pride. El motiu, segons comparteix la marca, “celebrar, a la nova cava, l’orgull de ser qui ets, per gaudir amb qui realment es vulgui sense que importi el sexe, per estimar la diversitat”.

El programa del Festival Pride és molt complet i permetrà gaudir del Dia Internacional de l'Orgull LGBT | Canals & Munné
El programa del Festival Pride és molt complet i permetrà gaudir del Dia Internacional de l’Orgull LGBT | Canals & Munné

Un programa ple de diversió

La festa compta amb un programa molt complet per gaudir d’aquest dia, que inclou una disco vermut amb festa de l’escuma, un espectacle de drag queens amb Emma Diloy i Sindy Nero i fins i tot la possibilitat de menjar, amb una oferta d’un Menú Especial Pride que es podrà degustar a la cava vella, el gran centre d’oci de Canals & Munné.

El Cava Pride serà present a totes les activitats de la celebració | Canals & Munné
El Cava Pride serà present a totes les activitats de la celebració | Canals & Munné

Tot maridat amb el Cava Pride de Cannals & Munné

A més, segons explica el celler, també hi haurà “increïbles sorteigs i entrega de premis”. Tot plegat a un preu de 35€, 5€ dels quals aniran destinats a col·laborar amb la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals.

En tot moment, a més, es podrà degustar i maridar el Cava Pride, un brut gran reserva que va presentar fa poc i que, explica, el celler, està tenint “un gran èxit”. Aquest producte acompanyarà tots els actes del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, un acte de celebració de la diversitat d’orientacions sexuals i de gènere on tothom està convidat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa