VadeVi
El final de l’estiu marida amb Clàssics Penedès
  • CA
La Nit dels Clàssics Penedès

!--akiadsense-->

Marxa l’estiu. I ja és el segon any consecutiu que ho fa amb èxit a La Nit dels Clàssics Penedès. Vuit cellers de la DO Penedès, més d’una trentena de referències d’escumosos i desenes de persones es van citar aquest divendres al vespre a l’hotel Can Bonastre Wine Resort de Masquefa -un espai entre vinyes amb vistes a la muntanya de Montserrat- per gaudir d’aquesta vetllada d’alt nivell dedicada als Clàssic Penedès.

La vetllada es va iniciar amb un showroom on els vuit cellers participants -AT Roca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades, Montpicolis i Mas Comtal- van donar a conèixer als assistents els seus Clàssic Penedès més Premium, així com les seves darreres creacions. Això va permetre al públic conèixer de la mà dels mateixos elaboradors les característiques i singularitats de cadascun dels vins.

La Nit del Clàssics Penedès
La Nit del Clàssics Penedès | Albet i Noya

!--akiadsense-->

Seguidament, els assistents van gaudir d’un sopar-còctel a la fresca, on van poder maridar tots aquests vins amb propostes gastronòmiques com broqueta de formatge de Maó amb anxova i codony, daus de bacallà en tempura amb tomàquet sec i salsa de pebrots del piquillo o “vieira” amb parmentier de coliflor i ous de salmó. Tot això amenitzat amb la música en directe de 3 Cool Cats.

La Nit dels Clàssics Penedès
La Nit dels Clàssics Penedès | Abet i Noya

!--akiadsense-->

Clàssic Penedès

Els Clàssic Penedès són vins escumosos d’elaboració exclusivament en el territori de la DO Penedès, que potencien les varietats ancestrals i autòctones, que són 100% ecològics, que utilitzen mètodes tradicionals de conreu i tècniques que garanteixen el respecte pel medi ambient i que tenen una criança mínima de 15 mesos al celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa