VadeVi
Fins a 35 denominacions d’origen seran presents a la 8a Mostra de Vins de Menorca
  • CA
Mostra de vins de Menorca

!–akiadsense–>

La cita més destacada de Menorca amb el món del vi, torna el dilluns 9 d’abril al Club Marítim de Maó, com el millor aparador per descobrir les novetats diferents denominacions d’origen de vi d’arreu. Una mostra professional referent pel sector de l’hostaleria i també pels amants del vi, que a la seva vuitena edició, portarà a Menorca fins a 35 Denominacions d’Origen i més de 90 cellers, un terç dels quals aterrats per primera vegada a la mostra menorquina.

Aquesta 8a edició organitzada per DE VINS MENORCA, una de les distribuïdores més importants de l’illa, ve carregada de novetats. Per la xifra de noys cellers, com pels vins, caves i xampanys que es donaran a conèixer, que superarà el llindar dels 400.

Hi participaran més de 150 professionals i s’espera que hi passin més de 1.000 persones durant tot el dia. L’edició d’aquest any també comptarà amb quatre tasts guiats al llarg de la jornada que protagonitzaran Marques de Riscal, Gosset Champagne, Riedel i Torralbenc, el celler menorquí que s’ha incorporat recentment a la Indicació Geogràfica Protegida, Vi Illa de Menorca. En aquest sentit, Menorca estarà representada per Torralbenc però també per Binifadet, Son Cremat i Sa Forana. L’esdeveniment obrirà les seves portes a les 10.30 hores i les tancarà a les 20.00 hores. L’accés a la 8ena Mostra té un preu de 45 euros però tots els restauradors que s’acreditin tenen l’entrada gratuïta així com també els socis del Club de Vins. També hi haurà la possibilitat de fer-se soci del Club i aconseguir dues entrades gratuïtes.

Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa