VadeVi
La Fira del Vi de Rubí canvia de data i es farà el primer cap de setmana de desembre
|

!--akiadsense-->

La cita amb els Premis Vinari a Rubí es posposa. La Fira del Vi s’havia de fer aquest cap de setmana 27 i 28 d’octubre però finalment es farà els dies 1 i 2 de desembre. Davant la previsió de fortes pluges, des de l’Ajuntament de Rubí han decidit suspendre la festa d’aquest cap de setmana. Els estands dels cellers premiats, les parades de emenjar i l’escenari se situen cada anys a l’aire lliure, a l’esplanada del Celler cooperatiu i la pluja podria haver deslluit la Fira.

Però no s’anul·la la fira sinó que es posposa, de la mateixa manera que també es posposes els tastos dirigits que estaven previstos el cap de setmana. Per primera vegada es faran tastos de vermut en el marc de la Fira de Rubí i un celler amb Premis Vinari participarà a la fira.

Les persones que ja s’havien inscrit als tastos a través d’aquest enllaç conservaran la seva plaça, en el mateix horari però amb les noves dates de l’1 i 2 de desembres. Els que no hi puguin assistir poden demanar anul·lar la seva inscripció a través del correu electrònic inscripcions@premisvinari.cat

El primer cap de setmana de desembre Rubí s’omplirà amb els Premis Vinari amb els vins de 10 cellers: Bouquet d’Alella, Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves, Castell d’Or, Vinari d’Or 2018 al Millor Escumós Jove i Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves, Celler Biopaumerà, Vinari de Bronze 2018 de la DO Tarragona, Celler Xavier Clua, Vinari de Bronze 2018 dels Vins Dolços, Rancis i de Postres, Jaume Giró i Giró, Vinari de Plata 2018 dels Escumosos Reserva, Molí de Rué, Vinari de Plata 2018 Vins Dolços, Rancis i de Postre, Monastell, Vinari de Plata 2018 Escumosos d’Antigues Reserves, Pagos de Híbera, Vinari de Plata 2018 Vins Dolços, Rancis i de Postres, Vives d’Ambrós, que es va endur el premi especial al Millor Celler i per primera vegada hi participarà també un celler de vermut amb premi. En concret el celler Padró i Família, que en els Premis Vinari dels Vermuts 2018 va aconseguir entre d’altres el Gran Vinari d’Or.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa