Els dies 2 i 3 d’agost, dimarts i dimecres, la ciutat de Valls serà l’escenari de la 57a edició de la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català, una fira del camp i per al camp, amb tots els complements, que es realitza any rere any el primer dimecres d’agost i el dia anterior. De sempre, coincideix amb dimecres, el dia de mercat setmanal a Valls des del 28 de novembre de 1210 en que es va concedir oficialment.

La Firagost constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura, la vinicultura, l’horticultura, la jardineria. S’ha consolidat com un gran exponent agrícola i comercial, amb la presència molt destacada, any rere any, de milers de visitants i compradors, i molts actes complementaris que completen la fira, i amb l’assistència de més de 350 expositors entre ells més de 30 cooperatives agrícoles.

Actes, exposicions i activitats per a tots, siguin vallencs, comarcans o visitants vinguts d’arreu que vulguin participar en la Firagost 2011, tradicionalment coneguda com la Festa Major del Camp Català.


Els estands de la fira FOTO: CONSELL COMARCAL ALT CAMP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa