Codorníu

!--akiadsense-->

Els màxims responsable del grup Codorníu-Raventós, Mar Raventós i Javier Pagés podrien estar buscant un soci inversor minoritari que els doni suport per donar sortida als accionistes critics amb la gestió del grup.

Segons publica Expansión el fons de capital risc dels Estats Units, The Carlyle Group prepara una oferta per controlar el grup Raventós Codorníu amb la compra de les accions d’alguns socis descontents.

La companyia té 10 cellers a Catalunya, Espanya, Estats Units I Argentina i va facturar fins a 236 milions d’euros en el seu últim exercici.

Segons aquest diari, la idea de Codorníu és aprofitar aquesta crisi per fer entrar un soci minoritari i apunten també que ja haurien convençut a accionistes amb un 51% del capital, disposats a rebutjar l’oferta nord-americana.

Carlyle acaba de comprar el major productor de vi d’Austràlia, Accolade Wines per 627 milions d’euros.

Recordem que Codorníu tot just acaba de sortir d’una crisi, amb la decisió de deixar d’elaborar vi per altres marques, el que va suposar un Expedient de Regulació d’Ocupació que va acabar amb l’acomiadament de 70 treballadors.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Feli a abril 19, 2018 | 15:02
    Feli abril 19, 2018 | 15:02
    Ahir Freixenet, avui Codorníu, demà Banc Sabadell. Tots molt bon empresaris o no tant.

Nou comentari

Comparteix