VadeVi
Foranell Coriolis 2019, el primer vi jove del celler Quim Batlle

El celler Quim Batlle ha presentat aquesta setmana les últimes novetats de la marca amb DO Alella. En una jornada celebrada al celler de Tiana, els propietaris Quim i Fina Batlle han destapat davant la premsa el primer vi jove de la gamma, que surt al mercat sota el nom de Foranell Coriolis 2019.

Es tracta d’una nova aposta del celler, que fins ara s’ha definit sobretot pels vins de més llargues criances i que surt com a cupatge de pansa blanca i garnatxa, amb una petita dosi de picapoll. “És un vi molt fresc, amb bona estructura i el punt salí que caracteritza els nostres productes”, comentarà Batlle a Vadevi, qui afegeix que s’ha vist obligat a “sortir una mica més tard del previst, degut a la Covid19”, però que arriba per quedar-se perquè és un vi que els venia molt de gust fer i que també respon a l’interès i demanda del mercat, “que fa temps ens demanava un producte d’aquestes característiques”.

Del Foranell Coriolis 2019 se n’ha embotellat unes dues mil ampolles que estan a la venda per un preu aproximat d’entre 10 i 12 euros.

Coincidint amb la presentació, els propietaris també van guiar una visita per les instal·lacions i les vinyes i va finalitzar amb un tast del nou vi i d’altres referències de la marca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa