VadeVi
Formatge i vins de Qalidès maridaran a La Xerigotada a Vilafranca del Penedès
  • CA
La Xerigotada 2017

!–akiadsense–>

Per tercer any consecutiu, torna La Xerigotada, un vespre carregat de cultura i gastronomia a l’Obrador de Xerigots, situat en una antiga nau del segle XIX del carrer Comerç de Vilafranca del Penedès. Serà dissabte, 20 d’octubre, de 19 a 22h, i la festa coincideix amb el 7è aniversari de Xerigots.

En aquesta edició, la proposta és gaudir d’una àmplia selecció de formatges de tot el món, molts dels quals afinats expressament per l’ocasió per Xerigots, i tastar-los maridats amb vins dels cellers que integren Qalidès, un col·lectiu que defensen el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i els diferents terrers.

Els cellers que en formen part actuen sota una única veu per aconseguir dinamitzar els vins de terrer del Penedès. Durant la Xerigotada es podrán tastar vins dels cellers Albet i Noya, Avgvstvs Forum, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig, Finca Viladellops, Gramona, Jané Ventura, Jean Leon, Mas Candí, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas i Parés Baltà.

Durant la festa es podran visitar els cups subterranis on s’afinen els formatges, cups on antigament s’havia emmagatzemat vi i que reuneixen les condicions òptimes per acabar de madurar i perfilar els formatges. La visita serà especial perquè es podrà gaudir d’una perfomance teatral a càrrec de l’actriu vilafranquina Marina Mestres, i la música i, aquest any, anirà a càrrec el duet Jazzul.

L’entrada a la Xerigotada té un preu de 35 euros (30 euros per als membres del Club Xerigots i 15 euros per menors de 18 anys). Les entrades són limitades segons l’aforament i es poden adquirir a través de la web o a la botiga Xerigots Vilafranca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa