VadeVi
El Grup Freixenet anuncia canvis estructurals i d’equip

El Grup Freixenet ha donat a conèixer canvis en l’estructura i equip humà de l’empresa amb el nomenament de Cristina Garcia Brunet com a Directora de Recursos Humans i Jordi Bonmatí, com a Director de Supply Chain. En un comunicat de la marca, comenten que tots dos moviments s’emmarquen en l’estratègia de reforçar la seva posició com a empresa de referència dins el sector.

Cristina Garcia Brunet assumeix el càrrec de Directora de RRHH addicionalment a les seves funcions actuals com a HR Organizational & Change Manager de la companyia. Garcia Brunet tindrà com a principals reptes liderar des de RRHH estratègies organitzatives que acompanyin el negoci a assolir els seus objectius, així com impulsar programes i accions que fomentin una cultura orientada a la formació i el desenvolupament per retenir i captar el millor talent.

Graduada en Psicologia i ADE per la Universitat de Campbell (EUA), màster en RRHH i Co-Active Coach (CPCC), Garcia Brunet agafa aquesta nova responsabilitat després de nou anys a Grup Freixenet en què ha estat vinculada amb els programes de formació i desenvolupament de la companyia o la creació d’una plataforma de formació en línia, entre d’altres. Ara, agafa el relleu de Francisco Herrero, que ha format part de la Direcció del Departament durant 15 anys.

Així mateix, Grup Freixenet ha dut a terme la reorganització de l’àrea de Supply Chain Management (SCM) amb l’objectiu de seguir amb la millora contínua i sostenible en totes les operacions. En aquest sentit, el segment de SCM es subdivideix en dues noves estructures: l’àrea d’Operacions i l’àrea de Supply Chain.

En el marc d’aquest procés, Jordi Bonmatí, que actualment ocupa la posició de Project & Business Development Manager de Grup, passa a liderar la nova àrea com a Director de Supply Chain. Bonmatí és enginyer agrònom i també ha cursat un MBA per l’escola de negocis ESADE. Després de més de 13 anys a la companyia, on ha exercit com a Director General de Caves Hill i Director General de Freixenet Mèxic, entre d’altres càrrecs, Jordi Bonmatí dirigirà la nova àrea de Supply Chain que integra totes les activitats i departaments relacionats amb proveïdors i clients.

Per la seva part, Josep Palau, membre del Comitè Executiu de Grup Freixenet a Espanya, liderarà l’àrea operativa com a Director d’Operacions. Aquesta nova estructura integra totes les activitats i departaments directament vinculats al procés productiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa