VadeVi
Freixenet i Henkell han presentat el nou equip directiu als treballadors de l’empresa
Bernd Halbach, director de ventas de la compañía, Pedro Ferrer, consejero delegado y Thomas Scholl, director financier

!--akiadsense-->

Freixenet ha presentat aquest divendres als seus treballadors, la nova estructura directiva del grup després de la venda de la majoria d’accions a la companyia alemanya Henkell, la filial de vins escumosos, vi i licors d’Oetker Group

Han anunciat els nomenament de Thomas Scholl com a director financer i Bernd Halbach, com a director de vendes. Scholl ha treballat durant més de 20 anys a l’àrea financera i col·laboracions estratègiques d’Oetker i Halbach ha desenvolupat la seva carrera professional a Freixenet des de 1984 com a director de l’àrea internacional. Els dos directius entren a formar part del nou Comitè Executiu de l’empresa liderada per Pedro Ferrer i Andreas Brokemper com a consellers delegats.

El Comitè Executiu se suma com a òrgan de direcció al Consell d’Administració que estarà format per dos copresidents: José Luis Bonet i Albert Christmann, soci general Dr. August Oetker KG, per Demetrio Carceller Arce, president de Damm S.A., així com Pedro Ferrer i Andreas Brokemper.

Amb l’impuls d’aquesta estructura la companyia es vol convertir en líder mundial del sector dels vins escumosos. Recordem que el passat mes de març es va signar un acord a través del qual Henkell ha adquirit un 50’67% de les accions de Freixenet SA. Un acord que contemplava també un “ampli acord de cooperació” amb Josep Ferrer Sala o José Luis bonet les dues part de la família que conserves la resta d’accions.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Teresa a setembre 07, 2018 | 18:06
  Teresa setembre 07, 2018 | 18:06
  Osti, el Bonet té més vides que un gat!
 2. Icona del comentari de: Pixums Freixenet para eerditos ibericos, que ascoel bonet a setembre 07, 2018 | 20:27
  Pixums Freixenet para eerditos ibericos, que ascoel bonet setembre 07, 2018 | 20:27
  el joselito bonet de PIXUMS FREIXENET continua? pues la mierdecta continuara. Frexenet la bebida de los cerditos ibericos marranitos
 3. Icona del comentari de: Freixenet, aquella empresa... a setembre 08, 2018 | 21:23
  Freixenet, aquella empresa... setembre 08, 2018 | 21:23
  Que declarant-se obertament unionista, va perdre més de la meitat del seu mercat potencial a Catalunya. Una gran operació de màrqueting del visionari senyor Bonet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa