Freixenet inicia la temporada enoturística d’estiu amb la posada en marxa dels Vespres Gastronòmics, una experiència que aposta per una oferta gastronòmica renovada i nous productes proposats pel maridatge.

A partir d’aquest divendres 25 de juny i durant tot l’estiu, les caves de Sant Sadurní d’Anoia oferiran totes les nits dels dijous i divendres una experiència de maridatge dels seus vins i caves amb un complet menú degustació. El tret característic de la vetllada és que el celler explicarà cada proposta de maridatge de forma individual, creant així un ball d’harmonies entre la gastronomia i el cava. L’activitat també inclou una visita prèvia opcional a les caves centenàries de Freixenet.

Al llarg de la duració de l’esdeveniment, de 20:30h a 23:30h, els assistents podran gaudir d’una experiència enogastronòmica de quatre passis, format cadascun d’ells per tres degustacions maridades amb un cava o vi seleccionat especialment per l’ocasió. En un entorn immillorable, a l’aire lliure i davant la característica façana modernista de Freixenet, amb un ambient íntim per a cadascuna de les taules, l’oferta inclou l’Elyssia Pinot Noir, Brut Nature, Reserva Real i Trepat, així com el nou vi Freixenet Selecció Especial Blanc, que pertany a la Col·lecció de Vins Freixenet recentment estrenada al mercat estatal i que ha suposat l’entrada del celler al sector dels vins tranquils.

Am l’objectiu d’oferir una proposta enoturística i enogastronòmica segura, els Vespres Gastronòmics d’enguany demanen reservar plaça per tal de complir les mesures de seguretat i protecció necessàries. Més informació i reserves enviant un correu electrònic a enoturisme@freixenet.es o trucant al 93 891 70 96.

Nou comentari