VadeVi
Freixenet reforça el seu comitè executiu amb dues noves incorporacions
  • CA
Martina Obregón i Ferran Sostres són la nova incorporació al Comitè Executiu de Freixenet
Martina Obregón i Ferran Sostres són la nova incorporació al Comitè Executiu de Freixenet

!--akiadsense-->

Freixenet ha reforçat la seva estructura directiva amb la incorporació al Comitè Executiu de Martina Obregón i Ferran Sostres, responsables de màrqueting i vendes del grup respectivament. La companyia vitivinícola ha anunciat els dos nomenaments després de celebrar el Consell d’Administració la setmana passada i s’ha donat a conèixer aquest dijous.

Els dos directius han entrat a formar part de l’organisme executiu per a prendre el relleu de Bernd Halbach, Chief Sales and Màrqueting Officer (CSMO), que a fi d’any abandonarà el dia a dia de l’empresa per a jubilar-se després de més de 35 anys en Freixenet. Amb la marxa de Halbach, el càrrec de CSMO es dividirà en dues àrees diferents sent així una nova estratègia amb la qual impulsar les àrees de vendes i màrqueting del grup.

Martina Obregon, llicenciada en Màrqueting i Comerç Internacional per la University of Miami (els EUA), va entrar a Freixenet fa més de 15 anys, mentre Ferran Sostres s’ha incorporat recentment a la companyia.

Per Pere Ferrer, vicepresident i Conseller Delegat de Freixenet: “Bernd Halbach és una persona irreemplaçable que ha estat clau en la història de Freixenet i en la transformació de la companyia en un grup global. D’igual manera, estem molt il·lusionats amb la incorporació de Martina i Ferran; els dos compten amb una gran trajectòria professional i estem segurs que faran una gran contribució a la companyia”.

Andreas Brokemper, Conseller Delegat d’Henkell Freixenet, afegeix: “Volem agrair a Berndt Halbach per tot el seu tremend treball per a Freixenet i el seu constant suport per a fomentar la gran cooperació entre Henkell i Freixenet. Va ser una de les forces impulsores per a créixer junts com Henkell Freixenet i la formació de la companyia líder mundial de vins espumosos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa