Freixenet, marca reconeguda fins avui pels seus vins escumosos, ha decidit fer un salt endavant i estrenar-se amb una gamma de vins tranquils. Així, just acaba d’anunciar el llançament de la nova gamma Col·lecció de Vins, que d’entrada arriba amb un vi blanc i un rosat “Selecció Especial” que surten amb DO Catalunya. Actualment ja es poden trobar en supermercats i en el sector de l’hostaleria.

Els nous vins de Freixenet estan presentats amb una ampolla que vol recordar el seu Carta Nevada. Amb aquesta nova aposta, la marca pretén innovar i emprendre un nou repte oferint, segons diuen en un comunicat, “els primers vins amb la màxima garantia de qualitat, adaptant-se a l’interès dels consumidors i a un mercat canviant i en constant evolució”.

Pedro Ferrer, Vicepresident i CEO del Grup Freixenet, manifesta “que estan molt il·lusionats per entrar en el segment de vins tranquils”. I continua: “Els més de 150 anys d’experiència que tenim fent vins ens porta a realitzar aquest nou i emocionant llançament, aconseguint vins ideals per poder continuar celebrant els petits i grans moments de la vida amb vi”, afegeix Ferrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa