Freixenet ha aconseguit una àmplia presència al medaller del Concurso Internacional de Vinos y Espirituosos CINVE 2016, celebrat recentment a Valladolid. Un total de cinc caves del celler han rebut medalles d’or, i tots ells formen part de la col·lecció Cuvées de Prestige, que reuneix excel·lència i singularitat. En concret, s’ha premiat a Casa Sala 2006, Cuvée D.S. 2007, Elyssia Gran Cuvée, Elyssia Pinot Noir i Monastrell Xarel·lo.

Amb aquests guardons s’ha reconegut la qualitat del producte fruit de la imaginació de l’històric enòleg de Freixenet, Josep Buján. Les Cuvés de Prestige, que neixen amb la finalitat de crear una exclusiva gama de caves amb varietats semi-oblidades de la nostra zona com la Trepat, la Monastrell, la Malvasía, les foranes Pinot i Chardonnay i les clàssiques del Penedès Macabeu, Xarel·lo i Parellada.

A més, Buján ha seleccionat les millors parcel·les a través del coneixement exhaustiu de la zona en els quaranta anys de professió i realitzant el màgic “assemblage” per obtenir uns caves singulars. Es tracta de grans vins d’autor, caves que Freixenet ha decidit agrupar en una col·lecció denominada “Cuvées de Prestige” seguint la tradició dels grans vins amb anyada que només apareixen a les veremes extraordinàries.

Els premis CINVE són un prestigiós certamen internacional que se celebren a la Cúpula del Milenio de la ciutat de Valladolid. El seu jurat està composat per un ampli panell d’experts i professionals del sector del vi i del cava premiant la qualitat, internacionalitat, novetat i experiència dels productes presentats al concurs.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa