VadeVi
Torres celebra la cinquena jornada solidària en benefici de la Marató de TV3
  • CA
Fundació Família Torres amb la Marató de TV3
Fundació Família Torres amb la Marató de TV3 | Fundació Família Torres

!–akiadsense–>

La Fundació Familia Torres celebra el proper dissabte, 1 de desembre, la cinquena jornada solidària en benefici de La Marató de TV3 en un espai històric, el celler original que els fundadors van construir a Vilafranca del Penedès el 1870, conegut com la Nau Alfons XIII. Sota el lema Implica’t amb la Marató, la jornada acollirà, de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, degustacions de vins i tapes i una quinzena d’activitats per a tots els públics, on no hi faltarà la música i actuacions castelleres i de falcons.!–akiadsense–>

Els assistents podran gaudir d’activitats enogastronòmiques com maridatges de formatges, de pernil o de sushi, un taller de còctels i aperitius o un blind tapes, que consisteix en degustar diferents vins i propostes gastronòmiques amb els ulls tapats per aguditzar la resta dels sentits. També se celebrarà un dinar popular i una xocolatada al final de la jornada, que es clourà amb un sorteig entre tots els participants. Però a banda de propostes relacionades amb vins i menjar, els assistents també podran participar d’altres activitats com passejades en segway per les vinyes i visites guiades de la històrica Nau Alfons XIII.

Les actuacions musicals aniran a càrrec de la banda de l’Escola Municipal M. Dolors Calvet, dels petits de l’Escola de Música de l’Alt Penedès i del grup Swing Vilafranca. També participaran, com cada any, l’Associació Gimnàstica Penedès i els Xicots i els Falcons de Vilafranca. Els més petits comptaran amb activitats per gaudir a fons d’aquesta jornada com el taller Viu la vinya amb la Fundació Mas Albornà i l’espectacle de titelles Sol de Lavit.

L’accés al recinte és gratuït però es recomana reservar plaça amb antelació per participar a les activitats dirigides, que costen entre 6 i 20 euros, a través del web www.implicatamblamarato.cat. La celebració d’aquesta jornada solidària és possible gràcies a la col·laboració de més de 50 empreses i entitats de la comarca i la participació d’una trentena de voluntaris. Tots els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació del càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya.

L’anterior edició Implica’t amb la Marató de la Fundació Família Torres va reunir a més de 800 persones i va destinar un total de 13.100 euros, entre les aportacions dels participants i de la fundació, a la causa solidària de TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa