VadeVi
Els vins, la gastronomia i el maquetisme ferroviari tornen a la Funifira
  • CA

Vins, gastronomia i maquetisme ferroviari a la Funifira de Gelida El proper cap de setmana, des de divendres 6 de novembre a les 7 de la tarda fins diumenge a les 18 h, Gelida (Alt Penedès) acull la sisena edició de la Funifira, una celebració que té com a protagonistes l’oci ferroviari, el maquetisme, la gastronomia, el vi i el cava.

Pujar al funicular que dóna nom a la mostra, visitar el castell, els cellers locals o fer la ruta modernista per la localitat són altres dels al·licients inclosos al programa d’activitats.

L’espai gastronòmic i de vins i caves s’obrirà el divendres dia 7 a les 19 hores a la pista-jardí del Casal Gelidenc, on es podran tastar especialitats dels restaurants, productors i elaboradors locals, així com vins i caves del Penedès. Hi participaran set cellers: Can Pasqual, Cava Guilera, Covides Vinyes-Cellers, Mas Comtal, Torelló, Torrens Moliner i Vins el Cep. En l’apartat de gastronomia, hi participaran els restaurants Can Panyella, El Cafè de Gelida, L’Encís, El Torcal i Ca la Lola i els embotits de Can Coma i la pastisseria La Confiança.

A més de l’espai de vins i caves, dissabte a les 11h s’iniciaran la resta d’activitats, amb un trenet tripulat, exposició de maquetes ferroviàries al pavelló esportiu, maquetes navals a la piscina, aeromodelisme al camp de futbol, tallers, campionats d’slot digital. També hi haurà tastos dels vins participants a la mostra, visita guiada al castell, ruta modernista i enoturística amb la visita i degustació a un dels tres cellers de la població, i un concert dissabte a les 19:30. Podeu descarregar el programa complet d’activitats aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa