VadeVi
Gala de Vallformosa rememora els luxosos anys 20 amb una edició especial i limitada
  • CA
Gala edició especial de Vallformosa

!--akiadsense-->

Amb l’arribada del nou any 2020, es commemora el centenari dels bojos i feliços anys 20. Una època de luxes i de grans festes on la moda, l’art i l’arquitectura també trencaven motllos. Per homenatjar aquesta època d’or, Vallformosa crea una edició especial amb un disseny més “vintage” dins de la col·lecció Gala.

Durant els anys 20, un cop acabada la Primera Guerra Mundial, les nits de les grans ciutats com Nova York o Londres s’omplien de festes espectaculars, al més estil del “Gran Gatsby”. Els vins escumosos omplien les copes dels joves amb estil que vestien de forma glamurosa i ballaven esbojarradament. El Gala de Vallformosa ara vol ser també un bon acompanyant per festes com les del Gatsby, però també per acompanyar moments gastronòmics.

El disseny d’aquest nou Gala combina el blanc i el daurat, formant un marbrejat, típic de l’Art Decó dels anys 20. El marbre era un dels materials més utilitzats en aquesta època, ja fos per grans projectes arquitectònics, per decorar els habitatges més luxosos dels Estats Units o per la creació d’escultures artístiques.

El cava Gala Brut Nature Reserva és un reserva amb un mínim de criança en rima de 24 mesos. El cupatge és especial, pensat exclusivament per a aquesta edició limitada. Elaborat amb la selecció dels millors raïms de les vinyes del Penedès surt al mercat amb un preu recomanat de 20 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa