VadeVi
La garnatxa serà protagonista a Barcelona el dia 17 d’abril
  • CA
Garnatxes blanques històriques

!–akiadsense–>

L’hotel Omm acollirà el proper dimarts dia 17 d’abril una jornada d’activitats dedicades a la garnatxa entre les que destaca una masterclass del master of wine Pedro Ballesteros a les 17h. Abans, des de les 11h fins a les 17h, hi haurà una exposició i tastos de garnatxes de la mà de diversos productors de l’associació Terra de Garnatxes que és qui ho organitza.

La jornada es tancarà de 20h a 22h amb una nova edició de la GNight en la que hi participaran més de 25 cellers d’arreu del món i com a convidats hi haurà el Consell Interpofessional de Vins del Rosselló. La novetat més destacada és que aquella mateixa nit es podran tastar els vins guanyadors del concurs Garnatxes del Món que s’haurà fet a la Terra Alta de l’11 al 14 d’abril.

Joan Ignasi Domènech, president i un dels impulsors de l’associació recorda, a tall d’exemple, que quan la van crear només un 7% del consumidor de vi asiàtic coneixia la garnatxa. “Ara, en canvi, aquesta varietat s’ha posat en valor. Ens queda molta feina a fer però iniciatives com la GNight contribueixen a donar-la a conèixer”, explica Domènech. Ara bé, afegeix, “la garnatxa està de moda i vagis on vagis la gent la coneix”.

Les activitats són per a professionals per cal confirmar assistència enviant un correu a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa