VadeVi
Les Garnatxes del Món desembarquen a la Terra Alta
  • CA
Cartell del concurs internacional Garnatxes del Món

!--akiadsense-->

El proper dimarts 10 d’octubre, a les 12h, es presentarà el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que se celebrarà de l’11 i el 15 d’abril de l’any vinent, i que tindrà com a seu oficial la Denominació d’Origen Terra Alta.

Durant la roda de premsa, que tindrà lloc a la seu de la DO Terra Alta, es donaran a conèixer els actes previstos en el marc del concurs, així com la campanya de promoció prèvia, que arrencarà aquest mateix mes d’octubre amb un acte molt especial a Barcelona, coincidint amb la inauguració de la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya que organitza l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

A la roda de premsa assistiran representants de totes les institucions implicades en l’organització del concurs, i estarà presidit per Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta, Frédéric Galtier, delegat a l’Estat Espanyol del Concurs Internacional Grenaches du Monde, i Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta. En finalitzar la presentació es procedirà a descobrir el rellotge que marcarà el compte enrere fins a l’inici del concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa