VadeVi
«Geogravia», nou espai de debat sobre vi i territori
  • CA

La Conca 5.1 dirigeix, amb la col·laboració de la DO Catalunya, una sèrie de minidocumentals-debats sobre temes de vi i territori anomenats “Geogravia”. Aquesta primera temporada constarà de set capítols i la protagonitzaran Oriol Pérez de Tudela i Jaume Martí.

Tràiler d’un dels capítols d’aquesta primera temporada

Aquest nou espai neix amb l’objectiu de generar debat i coneixement sobre diversos aspectes candents del món del vi català i internacional. Alguns dels temes que tractaran els dos protagonistes al llarg dels diversos episodis són la geografia del vi, la identificació territori-vi, el consum de vi, les marques territorials, la necessitat de debat al món del vi català, el poder dels mapes, el paper de les DO, entre d’altres.

L’estrena serà el proper 4 de febrer i els capítols es publicaran cada primer dijous de mes des del febrer fins a l’agost. Es podran veure a les pàgines corporatives de La Conca 5.1 i de la DO Catalunya.

L’Oriol Pérez de Tudela és un dels ideòlegs principals i causants d’aquesta sèrie de documentals. En aquesta primera temporada s’ha volgut acompanyar d’en Jaume Martí, vell conegut seu. Els dos són persones referents del vi català, dos individus que els agrada reflexionar, pensar, debatre, aportar idees i propostes sobre el present i el futur del vi al nostre país. L’Oriol Pérez de Tudela és comercial, filòsof, director del projecte “Vi a punt”. En Jaume Martí és director de màrqueting i directiu de la cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot.

El projecte ha comptat amb l’enregistrament i l’edició de Carles Cubos i la col·laboració de Carlota Moragas en tasques de producció. Els capítols s’han gravat durant els mesos de novembre i desembre a diversos indrets de Valls i Reus com el Magatzem del Vermut, el Safareig i Cal Massó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa