VadeVi
Els germans Roca reivindiquen els destil·lats en una nova línia de begudes
  • CA

El Celler de Can Roca ha llançat aquest dilluns la línia de begudes Esperit Roca en la qual donen cabuda a destil·lats, licors i altres begudes fermentades que, segons han compartit els tres germans a les xarxes socials, neix com a resultat de set anys de recerca. D’entrada, arriben al mercat amb dues sèries amb tres begudes cadascuna, una de les quals, l’anomenada paratges incorpora ginebra de te de roca, aiguardent de garrofa i un vi amb arrels; i la segona línia que està basada en el cacau i que inclou una ginebra, un licor i un esperit de cacau.

Set anys en recerca sobre destil·lats

El projecte veu la llum després d’invertir set anys en recerca sobre destil·lats, fermentats i licors, donant lloc a begudes poc comunes nascudes de la seva interpretació del paisatge. D’aquesta manera, aconsegueixen un doble objectiu que és, d’una banda, embotellar el paisatge de les comarques gironines, i de l’altra, recuperar una tradició dels destil·lats que durant molts anys hi ha hagut a Catalunya. De fet, el projecte d’Esperit Roca és una pota de l’Ars Natura, que busca recuperar totes les herbes que hi ha a la zona i donar valor als usos que havien tingut fa uns anys.

Paratge, és “l’essència i l’eix vertebrador” del projecte. Es tracta de representar paisatges que han marcat als germans Roca a través d’una beguda. De moment hi haurà a la venda l’aiguardent de garrofa i la ginebra de te de roca. En els pròxims mesos també s’hi sumarà el vi amb arrels, un vi aromatizat.

Per altra banda, hi ha una línia que uneix l’univers de les begudes amb Casa Cacao, un dels últims projectes de Jordi Roca. En aquest cas, també hi haurà tres begudes amb el cacau com a ingredient principal. Es tracta d’una ginebra, un licor i un esperit. De tota manera, els germans Roca han avisat que poc a poc volen anar engreixant els productes d’Esperit Roca.

A la venda a partir d’aquest 24 de gener

Els germans experimenten amb fermentats de fruites, cerveses amb ingredients poc habituals, licors macerats o vins fortificats. Totes les begudes s’han servit al Celler de Can Roca com a part del maridatge, a la sobretaula o d’aperitiu. Els productes d’Esperit Roca es podran comprar a partir d’aquest dimarts 24 de gener a Casa Cacao o a l’hotel dels germans a Girona, al ‘pop-up’ que té Casa Cacao a l’hotel Mandarin Oriental de Barcelona i també a través del web www.esperit-roca.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa