Passejada entre vinyes

!--akiadsense-->

En la seva aposta per potenciar el talent en la gestió i promoció enoturística, La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) inaugura, el proper 26 de febrer, el primer curs “Introducció a l’Enoturisme”"> dirigit tant a alumnes de Grau en Direcció Hotelera, Turisme, Direcció de Serveis de Restauració i/o Comerç com a professionals del sector que desitgin en especialitzar-se en aquest àmbit. Per als qui ja treballen en el sector vinícola, el curs suposa una gran oportunitat per ampliar i actualitzar les seves capacitats estratègiques.

L’objectiu del programa és capacitar a l’alumnat per liderar i gestionar qualsevol organització vinculada a l’enoturisme donant l’oportunitat als estudiants a integrar-se en projectes existents o bé com a emprenedors.

En total, en aquesta primera edició, s’han obert 20 places i tindrà una durada de 4 mesos, entre el 26 de febrer i el 28 de juny. El curs compta amb una metodologia teòrica i pràctica en la que els alumnes adquiriran coneixements vitivinícoles i enològics, aprendran a desenvolupar plans estratègics d’enoturime així com a executar estratègies de comunicació i màrqueting per aconseguir un vincle singular amb els clients. El curs es completa amb una oferta de sortides professionals/MasterClass i pràctiques.

El programa comptarà amb professionals del sector vinícola com Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, creadors de La Guia de Vins de Catalunya">, l’escriptor i expert en entourisme, Lluís Tolosa, i la periodista i directora de PCatS Comunicació, Sole G. Insua.

Un programa pioner, orientat a formar professionals capaços d’aplicar amb eficiència accions comunicatives i incidir en les capacitats d’estratègia i lideratge per gestionar de manera òptima qualsevol entitat enoturística. Un curs que la Universitat Autònoma de Barcelona considera intrínsec en el seu rol educatiu per a un sector creixent a Catalunya i a Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa