“Gilbert & Gaillard”, la influent publicació internacional del món del vi que es distribueix a 22 països i que compta amb més de 2 milions de lectors l’any, dedica un reportatge a la DO Montsant en el seu darrer número.

Sota el títol “Montsant, la màgia de la diversitat”, recull les impressions que el director de la revista, François Gilbert, i la seva representant a Espanya, Evelyn Israel, es van endur de la seva visita a la zona el passat més juliol.

En el reportatge es llegeix que Montsant “està situada en una de les regions vitícoles més boniques del món” i “és una de les denominacions d’origen més innovadores d’Espanya. Ens vam quedar parats per la gran diversitat de vins, donada l’orografia de la regió, els sòls i el clima”.

“La qualitat dels vins és el resultat d’una cura extrema de l’entorn natural i d’uns viticultors desitjosos de preservar la singularitat d’aquesta regió”, s’afirma.

El reportatge repassa història, filosofia, clima i característiques geològiques de la DO, i conclou que “Montsant és capaç de satisfer tots els paladars, val la pena conèixer la seva història, els seus vins i la gent que hi ha darrere”.

Durant la seva estada, François Gilbert i Evelyn Israel van tenir l’oportunitat de tastar un nombre representatiu de vins de la DO Montsant, que són ressenyats a la guia del Concurs Internacional de la revista.

Dels vins tastats, una quarantena han estat reconeguts amb una medalla d’or.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa