VadeVi
Gilbert & Gaillard tria Catalunya per tastar in situ vins de totes les DOs
  • CA

Aquest any 2016, Catalunya ha estat triada pel grup multimèdia especialitzat en vi Gilbert & Gaillard com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ del seu concurs internacional de vins. Per fer-ho, compta amb l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i la col·laboració de l’Associació Vinícola Catalana (AVC) i l’Institut del Cava.

El grup Gilbert & Gaillard Multimèdia és d’origen francès i compta amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit de la difusió i qualificació del vi; any rere any, organitza les seves degustacions a escala mundial en els 5 continents.

El Concurs Internacional de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016 comptarà amb la presència del seu fundador, François Gilbert, el redactor i crític de vins Sylvain Patard i l’enòloga i crítica de vins Evelyn Israel, que des d’avui i fins al 4 de març tastaran els vins de Catalunya i visitaran les vinyes, cellers i el territori vitivinícola de les nostres Denominacions d’Origen. En total, es tastaran 331 vins i caves corresponents a 114 cellers de les nostres 12 Denominacions d’Origen.

El resultat del Concurs Internacional Gilbert & Gaillard Catalunya i la visita a la zona seran difosos i es reflectiran gràficament en un ampli reportatge i portada que la Revista Internacional Gilbert & Gaillard dedicarà a Catalunya.

Aquest número de la Revista es distribuirà al Saló Alimentaria Barcelona 2016 i per 22 països d’arreu del món, els de major importància per al mercat de vins.

La Revista Internacional de Vins Gilbert & Gaillard és la segona revista especialitzada més important del món, amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa