VadeVi
GR5 Senders i GR5 Xarel·lo, les novetats de Vins El Cep
  • CA

Vins El Cep presenta el GR5 Senders i GR5 Xarel·lo, dos nous vins de terrer ecològics amb noms que els situa en el paisatge i destaca les vinyes d’on provenen.

El GR5 Senders és un vi negre de cultiu ecològic, un cupatge de tres varietats de vinyes velles d’Ull de llebre, Cabernet Sauvignon i Sirà, dels terrers de Can Prats, Can Castany i Can Miquel de les Planes. Després d’una acurada tria del raïm, va fermentar i macerar amb les pells durant 12 dies i es va estar en criança durant 8 mesos en bótes de roure francès.

El GR5 Xarel·lo és 100% mono varietal i ecològic que prové d’una vinya vella de Can Miquel de les Planes. La collita del 2013 va estar marcada per una anyada fresca amb una bona maduració, i va proporcionar uns raïms molt sans que van ser macerats amb les pells i després fermentats, una part en bocois i una altra en dipòsit d’acer, rebent un batonage amb les mares més fines.

El GR5 és el sender de gran recorregut que travessa les vinyes del celler. Conegut com a Sender dels Miradors, el GR5 comença i acaba el seu recorregut a la mar Mediterrània, des de Sitges, passant pel Penedès, creuant les vinyes de Gelida i Sant Llorenç d’Hortons, puja al santuari de Montserrat i, d’allà, enfila els dominis del Montseny i el Montnegre fins a les platges de Canet de Mar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa