VadeVi
Gràfiques Varias se suma als Premis Vinari dels Vermuts i lliurarà el premi a la millor etiqueta
  • CA
Tast dels Premis Vinari de Vermuts a Terrassa

!--akiadsense-->

Gràfiques Varias, l’empresa de disseny i impressió de Vilafranca del Penedès puja al carro dels Premis Vinari dels Vermuts per patrocinar el lliurament del premi a la Millor Etiqueta o Packaging. Varias és un col·laborador habitual dels Vinari tant de vermuts com de vins i és el responsable de les medalles adhesives que identifiquen les referències que han aconseguit un Or, una Plata o un Bronze d’aquest concurs.

Es tracta d’una empresa centenària que va iniciar la seva activitat l’any 1918 i que ha estat testimoni i acompanyament de la història del vi a Catalunya amb totes les seves variants vi tranquil, escumós, vermut, etc. és per això que es converteix en el partner perfecte en l’aventura dels Vinari.

Les instal·lacions de Gràfiques Varias

!--akiadsense-->

Aquest dilluns dia 29 es tastaran els vermuts que s’han presentat a concurs en una jornada atípica en la que un panell de tast reduït avaluarà completament a cegues i enmig d’unes estrictes normes de seguretat quins són els millors vermuts de Catalunya. Es farà a Terrassa, al restaurant La Brasa d’Ullastrell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa