VadeVi
Gràfiques Varias felicita Nadal amb un ganxet
  • CA
El ganxet de la postal de Nadal de Gràfiques Varias
El ganxet de la postal de Nadal de Gràfiques Varias | M.R.F

!--akiadsense-->

Gràfiques Varias ha triat una manera molt original de felicitar les festes de Nadal. L’empresa responsable de les medalles que llueixen les ampolles dels Premis Vinari ha fet una postal per enviar a clients i amics i que a més de tenir una participació d’un número de loteria també porta un ganxet.

La felicitació es diu Telegrama a la felicitat i comença reproduint una participació de la Grossa de Nadal, la més antigua que conserven. Quan s’obre la postal, el text fa referència a les presses, la impaciència i la necessitat d’immediatesa que tenim tots i proposa calmar-nos: “Ja va sent hora que recobrem el seny i sobretot la paciència. No ens neguitegem per tot que no cal!”. I fer-ho recuperant- l’art de fer ganxet.

“Per això Gràfiques Varias vol col·laborar amb la vostra relaxació i benestar i us regala una agulla de fer ganxet. No té cap mecanisme complicat ni s’espatlla mai! Així podreu teixir tranquil·lament qualsevol cosa. I si no us agraden les manualitats podeu fer servir l’agulla com a estri de neteja personal (ungles, orelles, …) o per comprovar si el pastís que teniu al forn ha pujat prou i ja està cuit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa