VadeVi
Vins i Licors Grau rep el Lledoner d’Or de la DO Empordà
Jordi Grau rep el Lledonar d'Or de la mà del president de la DO Empordà, Xavier Albertí
Jordi Grau rep el Lledonar d’Or de la mà del president de la DO Empordà, Xavier Albertí

!--akiadsense-->

El Consell Regulador de la DO Empordà ha celebrat la quarta edició de l’entrega dels premis Lledoner d’Or"> i Baccus Emporità"> en el marc de la Festa de Benvinguda de la Mostra del Vi de Figueres i ha reconegut a la Casa Empordà.

Aquests premis reconeixen a persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció dels vins empordanesos. Jordi Grau, director general de Vins i Licors Grau, ha recollit el Lledoner d’Or"> en reconeixement a la promoció i suport rellevant del vi de l’Empordà des de la fundació de l’empresa, fa més de 40 anys.

En el seu discurs, Jordi Grau ha destacat l’aposta clara de l’empresa pels vins de l’Empordà, situant-los en un lloc privilegiat a la vinoteca (just a l’entrada), incorporant el màxim de referències en les cartes de vins dels restaurants, i fent-ne difusió en els tastos i activitats que s’organitzen.

Així mateix, ha afegit que el passat 2017 l’empresa va comercialitzar més de mig milió d’ampolles de la DO Empordà, i que aquest fet la situa com la DO catalana més venuda. En relació a la resta de denominacions d’origen només Rioja la sobrepassa en 40.000 ampolles. Conclou que l’Empordà supera amb escreix a altres denominacions com són Rueda, Ribera del Duero i Galicia.

El Baccus Emporità ha recaigut en l’Ajuntament de Figueres per la difusió dels vins de l’Empordà a través de diverses iniciatives com la Mostra que té lloc a principis de setembre en aquesta població.

A l’acte d’entrega hi han assistit cellers, restaurants i altres entitats i persones relacionades amb el món del vi, així com personalitats de l’administració, entre els quals el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, o el director de l’INCAVI, Salvador Puig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa