VadeVi
El grup Ginestà apadrina la nova anyada del vi novell del Celler Masroig
  • CA

El Celler Masroig recupera la normalitat a la seva tradicional Festa del Vi Novell després de dos anys condicionats per la pandèmia. Així, aquest pròxim 12 de novembre el celler tornarà a celebrar una nova edició per festejar el primer vi de l’any i gaudir de l’espinjolament de la bota, enguany de la mà dels germans Júlia i Pau Serrasolsas, Ginestà, que també seran els encarregats de posar fil musical a la trobada.

La festa arrencarà a les 21:00 h a la plaça del Celler Masroig amb el pregó dels padrins i el tradicional espinjolament de la bota, que donarà el tret de sortida a tot un vespre de celebració on els assistents podran gaudir de la nova anyada del Vi Novell del celler i maridar-lo amb una proposta gastronòmica de proximitat, tot gaudint de la música de Ginestà, que arrencarà el seu concert a les 21:30 h. A més, el celler servirà també el nou oli del raig perquè els assistents puguin degustar el primer oli de la nova collita.

Cartell de l’edició 2022 de la Festa del vi novell del Celler Masroig

La imatge canvia cada edició

Una de les característiques que defineix el Vi Novell del Celler Masroig és la seva imatge, que canvia cada any per transmetre els conceptes de festa i tradició que envolten l’arribada del primer vi de l’any.

El concepte d’enguany gira al voltant de la importància de tot allò que envolta el vi novell, més enllà del producte en si: festa, celebració, tradició, menjar, gent… La imatge del Vi Novell 2022 es donarà a conèixer uns dies abans de la festa, i serà el tret de sortida a la celebració d’enguany.

13 anys celebrant el vi novell

La Festa del Vi Novell del Celler Masroig se celebra des de fa 13 anys amb la voluntat de recuperar aquesta antiga tradició catalana. Fins ara, ha comptat amb l’apadrinament de diferents personalitats del món de la cultura i la comunicació, com Joan Reig, bateria d’Els Pets; Aina Clotet, actriu; Bibiana Ballbé, presentadora de televisió; o Judit Martin, actriu i humorista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa