Les tres ampolles del cava Fest de Vallformosa es sortegen en el segon aniversari del TotBarcelona

!--akiadsense-->

El diari Tot Barcelona fa dos anys i ho celebra amb un triple sorteig a través d’Instagram.

Són tres ampolles del cava ecològic FEST de Vallformosa, el Brut ECO, el Brut Nature ECO i el Rosé, i aconseguir-les és molt fàcil.

Vallformosa va aconseguir el guardó de Millor Celler de Catalunya en els Premis Vinari 2020

Has de seguir els perfils @vallformosa i @totbcn, fer like a aquest post d’Instagram i mencionar almenys una persona amb la que brindaries.

? UN BRINDIS MEMORABLE! Celebrem #2anysTOTBarcelona amb un triple sorteig que us canviarà el confinament! Regalem un pack del millor celler dels @premisvinari 2020! Es tracta de 3 ampolles del cava ecològic FEST de @vallformosa (Brut ECO, Brut Nature ECO i Rosé), pura efervescència i alegria. Amb més de 12 mesos de criança, les seves bombolles omplen de color qualsevol instant, per gaudir de la vida també en aquests dies complicats. . ? Instruccions per participar! 1) segueix els perfils @vallformosa i @totbcn 2) fes ‘like’ a aquest post 3) menciona almenys una persona amb qui brindaries! . ? Tens temps de participar-hi fins les 12h del migdia de diumenge 15 de novembre, el dia del nostre aniversari! . . . #totbcn #totbarcelona #sorteig #sorteo #sorteinstagram #sorteinsta #cava #brindis #chinchin #cavacatalà #cavaeco #vallformosa #premisvinari2020 #celler #vinscatalans #vinsicavescatalans

A post shared by TOT Barcelona (@totbcn) on

Hi ha temps de participar-hi fins les 12h del migdia de diumenge 15 de novembre, el dia de l’aniversari del Tot Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa