VadeVi
Guanyar un Premi Vinari: molt més que un trofeu
  • CA
Les millors imatges dels Premis Vinari 2020
Les millors imatges dels Premis Vinari 2020 | Jordi

!–akiadsense–>

Guanyar un Premi Vinari, un reconeixement de referència per als cellers catalans, és molt més que rebre un trofeu o un diploma. Des de l’organització del concurs s’asseguren que, un cop conegut el veredicte, els productes premiats tinguin una difusió que els permeti ser coneguts pel gran públic, una informació que de ben segur els serà molt útil a l’hora de triar un vi amb la garantia d’una qualitat excel·lent.

  • Per començar, des d’aquest mitjà, ‘Vadevi’, com a mitjà oficial dels Premis Vinari, difondrem tota la informació sobre els vins premiats a través no només del seu portal sinó, també, dels de la resta del grup de comunicació, que inclou el ‘Tot Barcelona’, el digital de la capital catalana, i ‘El Món’, un dels diaris més llegits del país.
  • A més d’això, és clar, els guardonats seran difosos a través de les nostres xarxes socials i, a més, seran inclosos als articles de la nostra sèrie sobre maridatges entre vins i aliments de proximitat.
  • Els Premis Vinari també són donats a conèixer a través d’una campanya de relacions públiques a càrrec de la mateixa organització que, dirigint-se tant als mitjans generalistes com als especialitzats, en l’edició anterior van aparèixer a més de 200 titulars de premsa.
  • Els mitjans de comunicació i les xarxes socials, és clar, no ho són tot: cal ser al carrer. És per això que els Premis Vinari també seran presents a fires i tasts organitzades per tota Catalunya, on els guanyadors podran promocionar els seus productes directament i on els productors podran trobar-se directament amb els seus consumidors.
  • Pel que fa als comercialitzadors de vins, una altra pota essencial de l’èxit d’un producte, també reconeixeran l’èxit dels vencedors dels premis: Vins i Licors Grau, BonPreu Esclat, WineIsSocial i molts compradors més seleccionen i venen els guanyadors, posant de relleu que han estat seleccionats pel jurat dels premis amb una medalla.
  • Finalment, i si es marca l’opció corresponent a l’hora de fer la inscripció als Premis, els cellers també podran rebre directament l’avaluació del jurat i el clínic de defectes, fet pels professionals del jurat i l’enòleg tècnic i que culmina en la nota de tast final.

Els Premis Vinari s’encarreguen, com fan els cellers amb els seus vins, de cuidar els seus vencedors i assegurar-se que tanta gent com sigui possible conegui la qualitat dels productes catalans. És per això que participar-hi té avantatges més enllà del reconeixement dels professionals a la feina feta. Per inscriure-s’hi, només cal entrar a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa