VadeVi
La ‘Guia de Vins de Catalunya’ prepara la festa del seu 15è aniversari
  • CA

Aquest proper 24 d’octubre es presenta la Guia de Vins de Catalunya 2023. Serà a l’Hotel World Trade Center de Barcelona en el marc d’una àmplia jornada que s’allargarà des de les 11:30h del matí fins a les 20 hores del vespre.

D’entrada, la Sala Àgora d’aquest establiment s’omplirà d’una setantena de cellers de totes les Denominacions d’Origen de Catalunya que presentaran els vins que han rebut una puntuació superior als 9,5 punts. I al migdia es donaran a conèixer els premis a les referències que han destacat en les diverses categories d’entre el miler llarg de vins que han competit en l’edició 2023.

Portada de la ‘Guia de Vins de Catalunya’ 2023

Novetats en el panell de tast

La Guia d’enguany presenta una novetat important pel que fa a l’equip de tastadors. A Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, directors de la Guia, en aquesta edició s’hi ha sumat el sommelier Fran Ortiz, Victòria Ibánez, vicepresidenta de Barcelona Associació Catalana de Sommeliers, Sergi Sevé, distribuïdor de vi català i Cristina Martínez, empresària d’hostaleria.

“Des dels seus orígens al 2008, fins a l’actualitat, “La Guia de Vins de Catalunya ha anat consolidant-se com a una eina per a valorar l’evolució dels vins catalans”, comenten des de l’organització. “No només ha agafat impuls la pròpia publicació, sinó també la festa de presentació anual, que esdevé any rere any un dels actes més representatius del sector del vi a Catalunya i punt de trobada imprescindible pels professionals del sector, tant pels sommeliers, prescriptors, restauració i premsa, com pels elaboradors i cellers”, afegeixen. En les darreres edicions els diversos actes de presentació han reunint fins a un miler de professionals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a setembre 29, 2022 | 06:22
    ciutadà setembre 29, 2022 | 06:22
    El vi - amb moderació, com totes les coses- és un dels plaers d'aquest món. Potser us agradarà conèixer aquesta frase escrita per un metge (?) estadounidenc durant els anys de la llei seca: "Quan l'abolició de les begudes alcohóliques sigui completa, haurà sonat la fi de la sífilis i de la prostitució". Què us sembla? . No l'encertà, és clar. Dades . l'obra "Guia pràctica de la salut". Autor: Frederick. M. Rossiter. Si l'aconseguiu trobar podreu llegir una quantitat de disbarats considerable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa