VadeVi
La Guia de Vins de Catalunya torna aquest mes d’octubre
L'acte de presentació de l'edició 2020 de la Guia de Vins de Catalunya
L’acte de presentació de l’edició 2020 de la Guia de Vins de Catalunya | Pcats

!--akiadsense-->

La Guia de Vins de Catalunya 2021 sortirà al mercat el proper 15 d’octubre i estarà disponible tant en format paper com digital. Amb prop de 1.4000 referències presentades, aquesta publicació torna a ser una gran mostra de la qualitat dels vins catalans. De nou, es premiaran un any més els vins més ben puntuats, valorats i tastats a cegues per l’equip que enguany a patit modificació per la pandèmia del coronavirus. Així s’hi ha afegit Sergi Sevé i alhora Sílvia Naranjo, Romina Ribera i Carles Xuriguera han tastat en menys ocasions.

La voluntat dels responsables de la Guia, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo es poder fer com cada any la seva festa de presentació, tot i que encara està per definir quan serà i en quin format per poder dissenyar un esdeveniment que garanteixi les normes de seguretat i higiene que s’han definiti per fer front a la crisi sanitària de la Covid-19.

En paral·lel, la Guia de Vins presenta l’Escola del Vi Català que ha iniciat el seu recorregut aquest dissabte dia 19 de setembre. L’objectiu és crear les bases per entendre la importància del vi català com a fenomen social i econòmic a Catalunya. “Per aconseguir crear una massa crítica imprescindible per al desenvolupament de l’activitat present i futura dels professionals del sector” expliquen els seus responsable en un comunicat, s’han programat 10 sessions de teoria i pràctica.

Els docents estaran encapçalats pels responsables de la Guia i seran Albert Costa, viticultor i propietari del Celler Vall Llach (DOQ Priorat); Sergi Delamo, director del VITEC (Centre Tecnològic del Vi); Sole G. Insua, periodista i directora de PCatS Comunicació; David Jobé, periodista i impulsor d’Enoturista.cat; Romina Ribera, arqueòloga de Glops d’Història; Sergi Sevé, propietari de la botiga i distribuïdora 12 DO’s; i Carles Xuriguera, viticultor i director de comunicació de la DO Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa