El nou logo de Henkell Freixenet
El nou logo de Henkell Freixenet

!--akiadsense-->

Nou nom i nou logo. El grup alemany Henkell & Co. Sektkellerei passarà a denominar-se Henkell Freixenet a partir de dia 1 de gener. És un altre dels canvis que es van donant a conèixer des de la compra de la companyia de Sant Sadurní.

Henkell està decidida a liderar el sector dels vins escumosos a nivell mundial i a mantenir les vendes a 140 països tal com feia Freixenet. Les operacions conjuntes als Estats Units començaran com a “Freixenet Mionetto”. Recordem que Mionetto és un dels prosecco més venuts al món i que precisament aquest any Freixenet ha començat a comercialitzar aquest tipus d’escumós a l’estat espanyol. Mentre al Regne Unit, el nom de l’empresa serà “Freixenet Copestick”.

L’any 2017, les vendes del Grup Henkell & Co van arribar als 702 milions d’euros mentre Freixenet SA va generar 535 milions d’euros. Les dues empreses donen feina aproximadament a 4.000 persones a tt el món.

Comentaris

  republica Novembre 27, 2018 | 12:30
  ja poden canviar de nom, de logo o del que sigui. Seguiré sense comprar productes fachanet, aquest josé bonet no guanyarà ni un cèntim de la meva butxaca
  Freixenet no gràcies Novembre 27, 2018 | 19:12
  Que se'l beguin els espanyols.
  Freixenet no gràcies Novembre 29, 2018 | 12:42
  Que se'l beguin els espanyols

Nou comentari