VadeVi
L’Hotel Font de la Canya amplia l’oferta enoturística al cor del Penedès
  • CA

Té vuit habitacions dobles, terrasses, sales de reunions, menjadors i sales d’estar amb llar de foc, espais compartits i piscina interior climatitzada. I en total, ocupa 1.800 metres quadrats de superfície. L’Hotel Boutique Font de la Canya ha obert portes aquest mes de febrer al terme municipal d’Avinyonet del Penedès, esdevenint una nova proposta enoturística al territori que complementa -i pren el nom- del jaciment iber que hi ha dins la mateixa finca on ara es pot descansar i gaudir de totes aquestes comoditats.

L’hotel està envoltat d’un jardí de més de 3.000 metres quadrats que s’ha adaptat per acollir diversos tipus de celebracions. Amb vista a vinyes i el massís de Montserrat, el jardí disposa d’un espai per acollir les cerimònies civils, una piscina exterior, fonts que s’il·luminen de nit i un espai polivalent cobert amb capacitat per a més de 300 comensals.

El nou establiment hoteler, que estarà obert cada dia de la setmana, vol esdevenir el punt de trobada de persones amants del territori i que vulgui descobrir les singularitats d’aquest territori ja sigui vinculades amb la història i orígens del vi, a través del jaciment, o d’altres activitats de turisme del vi com a producte estrella d’aquest indret icònic del Penedès.

Per cert, que les antigues quadres dels cavalls s’han reconvertit en un complement de l’allotjament amb una trentena de llits i lliteres pensats per a la gent més jove, amb unes dutxes exteriors compartides. Just al costat d’aquest espai hi ha una pista de pàdel a disposició dels hostes de l’hotel, i un punt de recàrrega de bicicletes elèctriques a disposició per poder fer rutes cicloturístiques per l’entorn. 

Hotel Font de la Canya | Foto: cedida

Una inversió de milions d’euros del Grup Cal Blay

Darrere d’aquest projecte hi ha el grup sadurninenc Cal Blay, que ha invertit prop de tres milions d’euros en la compra i transformació de la finca a Avinyonet del Penedès hotel i espais adjacents. L’acte d’inauguració va acollir un centenar de persones, entre els quals, la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, i l’alcalde d’Avinyonet del Penedès, Cèsar Herráiz. El director general del Grup Cal Blay, Santi Carda, va assegurar que l’Hotel de la Font de la Canya “és la cirereta” com culmina el projecte d’expansió del grup en la seva aposta per l’enoturisme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa