Del 14 al 20 de setembre, 26 hotels de Gran Luxe, cinc estrelles, quatre estrelles superior i quatre estrelles de Barcelona acullen, per quart any consecutiu, tastos de vins amb denominació d’origen catalana als espais més emblemàtics dels establiments hotelers de la ciutat.

Es tracta d’Hotels amb DO, una activitat que va néixer fruit de la col·laboració entre el Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Institut Català de la Vinya i el Vi l’INCAVI.

L’objectiu d’aquesta acció és divulgar el vi de les denominacions d’origen catalanes en els espais singulars que ofereixen els establiments hotelers de Barcelona i està oberta a tots els públics.

Els participants podran descobrir els principis bàsics del tast i rebran consells pràctics sobre les denominacions d’origen catalanes, a més de tastar sis vins en ambients exclusius i de luxe.

En aquesta edició s’impartiran 52 tallers diferents, entre els quals destaquen dues sessions de tast amb els vins finalistes dels Premis Vinari, que impartirà el director dels premis, Joan Nebot.

Com a novetat, alguns dels hotels han preparat menús gastronòmics especials que s’oferiran, de manera opcional, als participants després de cada sessió.

A més a més, totes les persones que adquireixin un tast entraran en el sorteig d’un exclusiu sopar maridatge per a dues persones a l’ESHOB, que inclou també una visita guiada a les seves instal·lacions.

El premiat es publicarà a la pàgina de Facebook de Més que Hotels el dia 25 de setembre.

Així mateix, tots els participants rebran de forma gratuïta una invitació per la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona del 19 al 24 de setembre.

Les places són limitades i la reserva s’ha de formalitzar a través www.mesqhotels.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa