VadeVi
Regala Cellers d’Or, un recorregut per les emocions que hi ha al darrera dels millors vins catalans
  • CA
Cellers d'Or és el regal perfecte per aquestes festes de Nadal
Cellers d’Or és el regal perfecte per aquestes festes de Nadal | N.R.

!–akiadsense–>

El vi català es pot regalar en forma de llibre. I és que l’essència d’alguns dels millors vins de Catalunya es pot trobar a les pàgines de Cellers d’Or, un llibre de l’editorial Larousse que vols mostrar quines són les emocions que hi ha darrera un gran vi. El podeu comprar sense moure-us de casa seguint aquest enllaç.

Hi són representades totes les denominacions d’origen de Catalunya i tots els vins que hi apareixen han aconseguit com a mínim un Vinari d’Or dels Premis Vinari, el concurs dels vins catalans.

Cellers d’Or mostra a través de fotografies de gran format, el territori i les persones que hi ha darrera del vi català. I defugint de tecnicismes i descripcions ampul·loses fa una radiografia emocional de les passions, les frustracions i també les casualitats que s’amaguen a la vinya i al celler.

Les imatges són de Jordi Play i els textos dels periodistes Salvador Cot, Nerea Rodríguez, Eva Vicens, Ramon Roset i Margalida Ripoll. I a més a més de cada un dels cellers, l’escriptora Empar Moliner n’ha fet un apunt amb la seva particular visió.

El podeu comprar a les llibreries i també seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa