VadeVi
Cares noves a les presidències de la DO Penedès, DO Conca de Barberà i DO Tarragona
Bernat Andreu, Vicenç Ferré i Joan Huguet, nous president de les DOs Conca de Barberà, Tarragona i Penedès
Bernat Andreu, Vicenç Ferré i Joan Huguet, nous president de les DOs Conca de Barberà, Tarragona i Penedès

!--akiadsense-->

La incognita continua sent encara quina serà la composisió de la DO Montsant i de la DO Terra Alta que s’hauraà de votar dia 30 de maig. Els nous consells reguladors de la resta de denominacions d’origen aquesta setmana s’estan constituint i de moment hi ha tres presidents nous.

El que no es coneixia fins ara era el nom de la persona que substitueix Josep Lluís Grogués després de 12 anys al capdavant de la DO Tarragona. És Vicenç Ferrer que és copropietari i fundador del Celler Mas Vicenç. Josep Lluís Grogués continua com a vocal al consell regulador.

Bernat Andreu, del celler Carles Andreu, també es un dels nous i es posa al capdavant de la DO Conca de Barberà substituint Mariona Rendé. I finalment Joan Huguet de Can Feixes és el nou president de la DO Penedès tal com ja s’havia anunciat i substitueix a Josep Maria Albet i Noya.

Pel que fa a la resta, Tomàs Cusiné, també continua com a presidebt de la DO Costers del Segre, Xavier Albertí, de la DO Empordà, i Sal·lustià Álvarez a la DOQ Priorat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa