VadeVi
Igualada presenta novetats per reforçar la Gran Festa del Vi

A l’acte de presentació de l’esdeveniment, conduit per Xavier Figueres, president d’Igualada Comerç, amb l’assistència de l’alcalde igualadí Marc Castells, regidors i altres altres membres de l’organització de la festa s’ha donat a conèixer que enguany s’ha fet una clara aposta per tal de donar un salt qualitatiu a la jornada, que serà el proper dissabte 7 de Novembre. La inauguració de la Jornada serà a les 12 del migdia amb la presència de Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació.

A més a més de l’espai central situat a la Rambla – on durant tot el dia diferents cellers vinguts d’arreu de Catalunya i establiments locals oferiran tasts de vins i degustacions gourmet– s’ha ampliat la programació amb activitats paral·leles dirigides a tot tipus de públic.

Enguany es faran 4 tasts solidaris de vermuts, vins i escumosos, dirigits tan a professionals del sector com a persones interessades en la matèria. Els tasts tindran lloc al bar Acústic, amb un preu de 9€ per tast. Els diners recaptats es destinaran a la Creu Roja en programes d’ajuda pels refugiats de Síria. Les inscripcions es poden realitzar a la seu d’Igualada Comerç, als establiments col·laboradors i al mateix bar Acústic.

D’altra banda també s’han incorporat diverses activitats infantils perquè les famílies puguin gaudir de la festa al complet. Hi haurà l’especial col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, que amb un carruatge decorat per a l’ocasió realitzaran tombs pel nucli antic al llarg de tot el dia. Els comerços associats d’Igualada Comerç repartiran els tiquets perquè els infants puguin gaudir d’aquesta activitat. Igualment dedicat a ells, també hi haurà el racó de pintar cares i la trepitjada de raïm, que es farà al migdia, en unes bótes especials cedides pel Celler Vilarnau.

I finalment, per acabar d’arrodonir la festa, entre les 9 i les 11 de la nit es podrà gaudir amb la música del potent grup igualadí Josh Allen & The Rootmakers, guanyadors del Certamen de Música Jove d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa