VadeVi
La importància de la masia-celler com a recurs enoturístic, en una tertúlia online
  • CA
La Masia-Celler com a recurs enoturístic obrirà el cicle de tertúlies del CEPvi  i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya
La Masia-Celler com a recurs enoturístic obrirà el cicle de tertúlies del CEPvi i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

!--akiadsense-->

La Masia-Celler com a recurs enoturístic serà el primer tema de debat del nou cicle de tertúlies intercongressuals Paisatge, patrimoni cultural i enoturisme que organitza el Centre d’Estudis del Paisatge Vivitinícola (CEPvi) —organitzador del Congrés d’Art i Paisatge— amb el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

La primera tertúlia, que es farà el dimarts 10 de novembre a les 19 h, es farà en format virtual i comptarà amb Ernestina Torelló, propietària del celler Torelló Vitivinicultors (Gelida); Ester Tous, copropietària del celler Eudald Massana Noya (Subirats); Rosa Aguado, directora del celler Can Ràfols dels Caus (Avinyonet del Penedès) i Ferran Mulet, propietari del celler Mulet Vitivinicultors i membre de Joves Viticultors (Vilafranca del Penedès). Per poder participar com a públic, les inscripcions a poden fer a través de la web de l’Escola d’Enoturisme (www.escolaenoturisme.vilafranca.cat).

La introducció a la sessió la farà el sociòleg i professor de l’Escola d’Enoturisme Lluís Tolosa, amb l’objectiu de remarcar el valor de la masia com a espai històricament destinat a l’elaboració de vi. La masia és un element fonamental en el paisatge vitivinícola català. Per això, tots els ponents explicaran com viuen la masia i quin ús en fan com a recurs enoturístic o per fer promoció dels seus productes.

Les tertúlies Paisatge, cultura, enoturisme s’organitzen sota el paraigua del CEPvi i amb el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. La voluntat és obrir un espai dinàmic de reflexió i debat per posar sobre la taula experiències i projectes i crear sinergies entre els diferents sectors del Penedès interessats a promoure l’enoturisme i la preservació del paisatge i el patrimoni històric i cultural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa