VadeVi
La informàtica aixafa la Nit de Reis a Vila Viniteca
  • CA
Web caiguda de Vila Viniteca
Web caiguda de Vila Viniteca | Luís Gutiérrez

!–akiadsense–>

Un problema informàtic a la web de Vila Viniteca ha impedit aquest any un dels moments més trepidants de l’any en el sector del vi, i un clàssic de la Nit de Reis: les inscripcions al Tast per parelles.

Tot i que per inscriure’s cal pagar 200€, els participants s’hi juguen fins a 30.000€ per la primera parella classificada. És per això que cada any, en només uns minuts, l’any passat en 19 minuts, totes les places queden cobertes.

Tradicionalment, les inscripcions s’obren a les 00h del 6 de gener i són moltíssims, recordem que hi ha lloc per 120 parelles però que cada any la llista d’espera es fa més llarga, els que es preparen davant de l’ordinador per aconseguir accedir a una de les preuades places.

Aquest any, però, això no ha estat possible. Des de Vila Viniteca han anunciat que aquest dilluns dia 8 informaran quan es podran fer les inscripcions.

Un tast que es farà dia 15 d’abril del 2018 a la Casa Llotja de Mar.

La tensió del moment es va viure també a Twitter. Minuts després de les 00h, un dels guanyadors de l’any passat, el tastador de Parker, Luís Gutiérrez penjava aquest tuit:

Però no era l’únic.

Minuts després des de Vila Viniteca avisaven del problema informàtic, però prop d’una hora més tard anunciaven que l’incident era definitiu i que dilluns dia 8 de gener informaran de la nova data d’inscripció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa