VadeVi
Inscripcions obertes per al Concurs de Garnatxes del Món

La DO Campo de Borja i els Vins del Rosselló organitzen la quarta edició del Concurs Internacional de les Garnatxes del Món que tindrà lloc divendres 5 de febrer al Monestir de Veruela i Saragossa. Aquest serà el primer cop que el certamen surt de les fronteres del Rosselló i se celebra en una de les regions productores de garnatxa del món.

De fet, tot i que les tres primeres edicions es van dur a terme a Perpinyà, des d’aquest 2016 s’obre un periple que portarà el concurs a altres regions “garnatxeres” del món. Campo de Borja estrena la descentralització i la Terra Alta i Sardenya es disputen les dues properes edicions.

El Concurs Internacional de les Garnatxes del Món és un una competició d’àmbit internacional que revela la diversitat dels vins elaborats amb aquesta varietat. Hi participen referències catalanes i també procedents d’Austràlia, Àfrica del Sud, Brasil, l’Estat espanyol, França, Itàlia i República de Macedònia. Precisament en l’edició de 2015, els vins catalans van obtenir molt bons resultats: 22 medalles per als vins del Principat que, sumades a les 29 dels vins nord-catalans, van representar dos terços de les 75 atorgades en la totalitat del concurs.

Les inscripcions per a participar-hi segueixen obertes fins al 22 de gener. Més informació, al lloc web del certamen.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa