VadeVi
Inscripcions obertes per la X Cursa Solidària País del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní i Octagon Esedos han obert les inscripcions per participar en la desena edició de la Cursa Solidària País del Cava, que es farà el pròxim 30 d’octubre. L’activitat recollirà fons per la Marató de TV3 que aquest any està dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Segons explica l’organització, durant la darrera dècada, la Cursa Solidària País del Cava ha estat una de les iniciatives que més fons ha recollit per la Marató. L’any passat, 1.450 persones van participar en l’activitat, que va aconseguir recaptar 15.438 euros per la investigació de les malalties metabòliques. Des dels seus inicis, la cursa ha lliurat gairebé 100.000 euros a la Marató de TV3.

Com l’any passat, inscriure’s a la Cursa Solidària País del Cava tindrà un cost de 10 euros, que s’entregaran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3. Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç. Aviat, també a la pàgina web de Runedia, es podrà adquirir la samarreta commemorativa de l’activitat.

Una cursa familiar

La Cursa Solidària País del Cava té un marcat to solidari i festiu, per la qual cosa els seus organitzadors sempre han intentat que tothom hi tingui cabuda. Els corredors tenen fins a 3 hores per assolir els 13 quilòmetres que separen Sant Sadurní de Vilafranca, un fet que genera que habitualment hi participin des de corredors experimentats fins a famílies senceres que volen passar una estona divertida, tot col·laborant amb una bona causa. Al final del recorregut, els participants són obsequiats amb una copa de cava.

Enguany les inscripcions estaran obertes fins al dia 26 d’octubre.

Més informació: http://confrariacava.com/web/x-cursa-solidaria-pais-del-cava/Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa