VadeVi
La inventiva argentina per revitalitzar el sector vitivinícola: ajuntar sanitat i vi
  • CA
Aerolinias argentinas

!--akiadsense-->

El sector del vi mundial s’ha ressentit per la crisi del coronavirus, però el govern argentí ha decidit posar en marxa una mesura, si més no que crida l’atenció per tal de revitalitzar-lo. Es tracta d’aprofitar els vols sanitaris que es facin entre Argentina i Xina per transportar-hi vi i d’aquesta manera poder posicionar el seu producte al mercat asiàtic.

Aquesta mesura no és residual ni forma part de cap col·lectiu minoritari sinó que l’ha pres el mateix govern argentí que ha signat un conveni amb la companyia aèria Aerolinias Argentinas i la patronal del vi, la Corporación Vitivinícola Argentina.

En virtut d’aquest acord s’enviarà vi a la Xina en els vols especials realitzats en el marc de l’emergència pública vinculada al coronavirus. Però aquesta és només una de les accions. És desenvoluparan contingut relacionats amb el vi per ser difosos dalt dels avions de passatges normals, s’aplicaran descompte en equipatge en els vols d’origen de províncies vitivinícoles per a passatges que portin fins a 6 ampolles de vi, i també es preveuen tarifes especials per a destins enoturístics entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa