VadeVi
La inventiva dels cellers catalans en l’enoturisme: ioga i instruir el gos
Mas Blanch i Jové proposa fer ioga entre vinyes
Mas Blanch i Jové proposa fer ioga entre vinyes | Cedida

!--akiadsense-->

Els amants del vi tenen opcions diverses per gaudir de l’enoturisme a Catalunya. Els cellers catalans ho estan donant tot per oferir noves experiències i activitats amb propostes originals, exclusives o inclusives per mostrar la transversalitat del vi.

És el cas de Mas Blanch i Jové a la DO Costers del Segre que ha organitzat una sessió de ioga entre vinyes, però no qualsevol vinya. Es tracta de la Vinya dels Artistes, un espai natural on entremig dels ceps hi ha instal·lades escultures i intervencions artístiques que ja formen part de l’estètica i la filosofia del celler.

Es tracta d’una sessió de ioga que es farà dissabte dia 26 de setembre. Dura una hora i mitja i està oberta a tots els públics. Després els assistents podran gaudir de la posta de sol tot prenent un vi del celler. Aquesta activitat té un preu de 15 € per persona i és important reservar. Trobareu més informació al web de Mas Blanch i Jové.

I de Costers del Segre al Montsant, perquè el Celler Masroig proposa ensinistrar el gos o si més no passejar amb ell enmig de les seves vinyes. L’activitat consisteix en una visita guiada per les vinyes, un esmorzar per descobrir el costat més gastronòmic del Priorat i un tast comentat dels vins. Durant tota l’activitat, l’etòleg expert en educació de gossos s’encarregarà d’ajudar a instruir a la mascota i de fer-la gaudir al màxim d’un matí a l’aire lliure. Aquesta activitat té un cost de 60€ euros per mascota amb dos acompanyants. I es farà diumenge dia 27 de setembre a les 10h. Trobareu tota la informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa